Skip to content

Tartalomfejlesztés & SEO Szeretnél előkelő helyet elfoglalni a Google találati listán?

Tartalomfejlesztés és keresőoptimalizálás a jobb helyezésért.
A Google szereti a rendszeresen frissített weboldalakat!

Tartalomfejlesztés

Nem mindegy, hogy megtalálnak-e a látogatók a számodra fontos kulcssszavakra!

Miért kell tartalmat fejleszteni?

Content is king! – A tartalom a király! Így tartja rengeteg webmester és egyre inkább ebben az irányban mozog a Google is.

Ha egy honlapot nem fejlesztünk, nem látunk el friss tartalommal, a látogatók nem fognak jönni. Egyszer megnézik, talán (!) elolvassák a meglévő tartalmat, de aztán elfelejtik a honlapot. El kell őket látnunk érdekes, számukra értékes olvasnivalóval, két okból is.

Egyrészt, hogy visszajárjanak, megjegyezzék a honlapunkat, másrészt, hogy a szemükben a szakmánk, témánk szakértőjévé váljunk.

Ma már nagyban segíti a keresőoptimalizálást, hiszen ahogy egyre több tartalom lesz a honlapodon, annál több kulcsszóra (un. long tail kulcsszóra) meg fognak találni.

Nem utolsó szempont, hogy a Google sem lesz hálátlan, ha folyamatosan frissíted a weboldalad a látogatók számára hasznos és érdekes tartalommal.

Content is king
szövegírás

De tartalmat én is tudok írni!

Igen, Te is tudsz cikket írni. Ez nyilvánvalóan így van. De tudod-e, hogy a webes szövegírás egészen más felépítést követel, mint egy átlagos cikk, mert monitoron nehezebb olvasni? Tisztában vagy-e a keresőoptimalizálás rejtelmeivel, hogy a megírt cikk egyben keresőoptimalizált is legyen? És stratégiád is van a tartalomfejlesztéshez?

Cikkíróink, külsős újságíróink közreműködésével levesszük válladról a tartalomfejlesztés feladatát, akár egy alkalommal, akár rendszeresen szeretnéd honlapod tartalmát bővíteni! Fordulj bizalommal hozzánk abban az esetben is, ha nem a weboldaladra szeretnél cikkeket íratni, hanem  a tartalommarketing lehetőségeit szeretnéd kihasználni! Keresőoptimalizált, ugyanakkor szakmailag hiteles, igényes szövegeket írunk Neked!

Kérj ajánlatot szövegírásra most!

Keresőoptimalizálás

A Google TOP10-et célzod?

Miért a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás honlap látogatottsága növelésének egyik leghatékonyabb módja.

Az eredménye nem azonnal jelentkezik, mint pl. egy hirdetésnél, hanem egy folyamat eredményeként. Vitathatatlan előnye, hogy hosszútávon lényegesen gazdaságosabb, mint a hirdetés, mivel a keresőoptimalizálás eredménye maradandó, szemben pl. egy Adwords kampányéval, amelynek hatása a kampány végét követő néhány napon belül megszűnik.

A keresőoptimalizálás nem a legkevesebb munkát igénylő feladat. Nem úgy működik, ahogy sokan hiszik, hogy feltelepítünk egy keresőoptimalizálást segítő programot és készen is vagyunk. A SEO havonta visszatérő ellenőrzést, analizálást kíván, sokak számára unalmas munka, ugyanakkor a legértékesebb látogatók a keresőoptimalizálás eredményéből szerezhetők. (Gondolj arra, ha valami terméket keresel, legelőször beírsz egy kulcsszót a keresőbe…)

Kérj ajánlatot keresőoptimalizálásra most!

SEO - keresőoptimalizálás