Skip to content

Tartalommarketing

Üzleti blog & szakértői cikk

A bizalomépítés sarokköve!

A tartalomfejlesztés, tartalommarketing ma már a keresőoptimalizálás és a látogatottságnövelés elengedhetetlen kelléke. 

Nincs ötleted, miről írj?

Csak ülsz a gép fölött és nem jönnek a gondolatok? Már eltelt egy félóra, óra, és még mindig alig néhány sort írtál? Vagy még rosszabb a helyzet? Tudod, hogy rendszeresen kellene írnod, de egyszerűen nem tudod beszorítani az idődbe…

Nem Te vagy az egyetlen, akinek szenvedés hétről-hétre, rendszeresen cikkeket írni a honlapjára. És még ott van mellette egy apróság is. Úgy kell fogalmaznod, hogy azt falják a látogatóid és szeresse a Google is.

blogírás
tartalom stratégia

Stratégia

A tartalom és a linkek tervezéssel készülnek. Nem hasraütéssel írjuk a tartalmat hol egyik, hol másik témába kapva. Releváns, magas SEO értékű weboldalakról szerezzük be a backlinkeket.

statisztika értékelése
legjobban teljesítő kulcsszavak
legkeresettebb kulcsszavak
long tail kulcsszavak
relevancia
Page Authority & Domain Authority
MozRank & MozTrust

Mi lesz, ha ránk bízod a tartalommarketinget?

A ‘normál’ blogbejegyzés, cikk általában 1500-1600 karakter körüli mennyiséget takar (egy újságírói flekk), amiben sokszor nem lehet egy-egy témát kifejteni. Nálunk a tartalom mennyisége 2000 karakternél kezdődik.

A tartalomfejlesztés lépései:

  • megírjuk a választott csomag szerinti számú és hosszúságú cikket,
  • a cikkek a keresőoptimalizálás szempontjainak figyelembevételével készülnek,
  • vásárolunk egy-egy hozzáillő képet (azaz jogtiszta képet kapsz),
  • feltöltjük a weboldalra és keresőoptimalizálási szempontok szerint beszerkesztjük, (amennyiben kapunk hozzáférést vagy hozzáférés hiányában a beszerkesztett változatot küldjük el).

Amennyiben linképítési célú cikket is tartalmazó csomagot választasz, írunk még mellé 1200-1500 karakter hosszúságú cikkeket, amelyekből a link fog a honlapodra mutatni. Ezeket a cikkeket keresőoptimalizálási szempontok (Page Authority, Domain Authority, MozRank, stb.) szerint válogatott honlapokon helyezzük el.

Mi lesz a hasznod ebből?

Épül a szakértői státuszod.

Az általános blogbejegyzés hossza 1500 karakter. Ma még a legtöbb cég be is éri ennyivel.  A hosszabb, adott témát jobban körüljáró cikkek erősítik a szakértői státuszt.

Időt takarítasz meg.

Annyit foglalkozol a blogoddal, amennyit akarsz. Adhatsz meg címeket, amihez írjuk a tartalmat, adhatsz meg kulcsszavakat, amik köré fogalmazzuk a szöveget. De ha csak hátra akarsz dőlni, mi akkor is dolgozunk a háttérben.

Épül a Google bizalom a weboldal irányába.

A Google a “mércét” folyamatosan tolja a minőségibb, hosszabb tartalmak felé.  Több elemzés is megerősíti, hogy a rangsorolásnál előnyt jelentenek a hosszabb cikkek. Nem véletlenül írunk a saját blogunkba is lényegesen hosszabb cikkeket a korábbiaknál.

Megbízható linkprofil épül a honlapodhoz.

A cikkmarketing során olyan válogatott honlapokra építünk linkeket, amelyek keresőoptimalizálási szempontból jó értékekkel bírnak.

Nő a honlapod látogatottsága.

Ahogy szaporodnak a cikkek a honlapon, úgy jönnek az újabb és újabb látogatók is. A látogatók számára hasznos tartalom pedig építi a bizalmat a vállalkozás irányában.

Erősödik a többi SEO tevékenység hatása.

A jól megfogalmazott, a vállalkozás profiljának kulcsszavaiban gazdag tartalom segít a honlapnak a találati listán több kulcsszóra is jó helyezést elérni.

Lépj a keresőoptimalizálás magasabb szintjére most!

Tartalommarketing csomagok

Népszerű és hatékony elemekből összeállított csomagok.

Tartalom Pro

160000 Ft

/ hó
Havi 8 cikk (4000+ kar.)
Havi 4 link

Tartalom Plusz

120000 Ft

/ hó
Havi 8 cikk (3000+ kar.)
Havi 2 link

Tartalom One

75000 Ft

/ hó
Havi 8 cikk (2000+ kar.)
Linképítés nélkül

A csomagok ára tartalmazza a honlapon történő beszerkesztést, on-site optimalizálást és cikkenként 1 db jogtiszta (vásárolt) képet.
Szerződéskötési idő: minimum 6 hónap.

A megrendelő űrlap elküldését követően 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot a részletek megbeszélése miatt.