Skip to content

WordPress plugin fejlesztés

Egyedi funkcióra van szükséged a honlapodra?

Szeretnéd bővíteni egy meglévő, bevált bővítményed funkcióit?

Ne habozz ajánlatot kérni plugin fejlesztésre!

WordPress bővítmény fejlesztés

Amikor kell egy új funkció

Mikor kell új bővítményt fejleszteni?

Ma már több 10000 bővítmény létezik WordPresshez, mind ingyenes, mind kereskedelmi kiadásban.  Ezeket sok felhasználó igényeire fejlesztik, gyakran sok fölösleges – néha honlapot is lassító – funkcióval.

Néha előfordul, hogy a számtalan WordPress bővítmény egyikével sem tudod az igényeid szerinti funkciót megvalósítani. Ilyenkor az egyedi bővítmény fejlesztése a megoldás.

Szintén előfordul, hogy kész bővítménnyel erős kompromisszumot kell kötnöd, azaz a honlapon belüli folyamatok nem úgy zajlanak, ahogy azt eredetileg elképzelted. Ekkor szintén szóba jön az egyedi WordPress bővítmény fejlesztés.

Akkor is sor kerülhet egyedi fejlesztésre, ha csak kisebb funkció kell, amire a nagy, bonyulult kész pluginek túl soknak bizonyulnak.

WordPress bővtmény fejlesztés

WordPress bővítmény módosítás

Ha funkcióbővítés kell

WordPress plugin fejlesztés

Módosítás vagy addon?

Lehet olyan eset, amikor egy bevált bővítménynek új funkciót szeretnél vagy találsz egy régóta nem fejlesztett bővítményt, ami pontosan azt tudja, amire szükséged van, csak épp nem kompatibilis az új(abb) WordPress verziókkal. Ilyen esetekben jön szóba a bővítmény módosítása, kiegészítése.

A legtöbb esetben kis addonokkal végezzük a bővítmény módosítását, azaz az eredeti bővítménybe nem nyúlunk bele. Ritkán fordul elő, hogy az alap bővítményt módosítjuk, elsősorban akkor, ha már nem fejlesztett bővítényről van szó. Ugyanakkor nem minden bővítmény módosítását vállaljuk. Sajnos vannak annyira siralmas, összetákolt, kritikán aluli minőségű bővítmények, amit többe kerülne javítani, átírni, módosítani, mint egy újat fejleszteni.