Skip to content

5 hozzászólás

 1. Kinder
  2012. 02 13. @ 21:43

  Szépen néz ki, praktikus és kicsi, de sajnos nálam, az ékezetes betűk helyett jeleket ír, illetve nem tudom beállítani sehol, hogy angol nyelven működjön!

  Tipped lenne?

  Köszönet!

  Reply

 2. Renata
  2012. 03 13. @ 11:58

  Szia
  Feltettem a mingle forum plugint, aktiváltam, beállításokat átnéztem, szép is lenne, csak valamiért nem tudok új hozzászólást tenni, sem új topic-ot nyitni.
  Mi lehet a baja?

  Köszönöm a segítséget!

  Renáta

  Reply

 3. Andrea
  2012. 04 8. @ 19:25

  A mingle fórum (és általában azok a bővítmények, amelyek eleve többnyelvűek) azon a nyelven működnek, ami a wordpress alapértelmezett nyelve. Ha egy magyar (adminfelületű) wordpressben angolul akarod üzemeltetni, akkor kénytelen leszel a magyar nyelvi fájlt felülírni az angol nyelvi fájl tartalmával.
  Ez a bővítmény utf8 kódolású oldalakon működik helyes karakterkódolással. A tárhelyszolgáltatások túlnyomó többsége ilyen. Elvétve még előfordulnak iso-8859-2 kódolással dolgozók (Magyarországon még találkoztam ilyennel). Ezeknél előfordulhat, hogy nem olyan karaktert hoz, amilyet kellene. A phpmyadminban össze tudod illeszteni a rendszerrel a bővítmény kódolását.

  Renáta, ezt a fórum szerzőjétől kellene megkérdezni, általában nem szokott vele probléma lenni. Ami eszembe jut, lehet tárhely gond, jogosultság beállítási gond.

  Reply

 4. Csaba
  2013. 02 4. @ 21:28

  Szia.
  Milyen kóddal tudom beilleszteni az oldalba a fórumot? Értem ezalatt, hogy feltelepítettem, a beállítások működnek de üres oldalt hoz be, hm?

  Reply

  • Andrea
   2013. 02 5. @ 1:13

   hxxp://cartpauj.icomnow.com/projects/mingle-forum-plugin/
   Az oldal közepén le van írva a telepítési folyamat és van egy-két videó tutorial is ugyanott.

   Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük